Wednesday, February 10, 2010

percubaan yang baik untuk mengaktifkan urat ketawa ada!

kecik la pulak...

ni saja ja tadi tergatal tangan serta mata nak tengok apa jadi kat bahasa blog ni bila di 'google translate' ke english...

bahahahha gelak tergolek-golek dah...

maaflah,

saya tidak pandai berbahasa melayu dengan sempurna....

apatah lagi berbahasa inggeris

huuhuhuhuh

tp lawak la...
gelakkan diri sendiri nih!

gula sikit, garam sikit --> dah translate jadi sugar skirt, skirt salt

milk tea adalah hasil kepada susu teh (silap eja sudu la pulak!!!)

*-* '


 akhir kata,

selamat mencuba dan seterusnya bergelak ketawa!





3 comments:

Siti Nurfazilah said...

i'm 'he'??huhu..mmg omputih ni xtau ila adalah pempuan..hehe;)

ibusinga said...

kakkahkah...
gaul gaul gaul
"slang slang slang"

srar said...

ila: bukan salah omputih 100% ni..google translation tu yg tau ila tu adalah she..hhahhhkk

dokter 'ibusinga': tula pasal.. gaul=kacau=attack=slang....hahhahkk..apa kata try buat ni kt blog dokter..kalo tak gelak ni mmg saja ja, mesti ada urat putus kt mana2 8)