Friday, February 12, 2010

kenali i


mari kita sama-sama kenali siapakah 'i'?

i?

you?

hoohooo 

i inilah yang i maksudkan...

iPad

boleh dapat pada harga minimum 499 16G lagi! ya betul! 499 sahaja!percayalah!!!

sangat nipis okay..menarik lagi mengancam! tergoda i dengan i yang ini..


best tu guna buat baca gosip-gosip terbaru kat surat khabar..

mesti puas mata memandang..
mesti rasanya macam lebih kurang pegang surat khabar aja (sbb saiz dan nipis)

kat bawah ni boleh tengok perbezaan dari segi saiz antara iPad dan iPhone..


sila dongak ke langit dan bayangkan iPad ni adalah hak milik anda!

huh, bahagianya masa tu kan..

heheheh

[huhuhu iPod ngn iPhone pon tak mampu lagi nak miliki, apatah lagi yang ini]


for more info, please visit www.apple.com

lepas tu mesti gerenti rasa macam teringin nk panjangkan lagi 'goods wishlist' for this year!

hohoho



2 comments:

arip said...

bro.. rm499 ke?

ho ho .. klu 499 lagi sgt murah dari iphone.. mesti ko obleh miliki..

srar said...

heheh, ko rasa 499 tu RM ka..?? hahha saja nak wat gimik..
~kalo RM 499, bukan aku ja yg mampu, ko pon mesti lebih mampu nya..4,5 ,6, 7 pon mampu utk beli...