Saturday, November 21, 2009

makan-makan lepas jalan-jalan


salam semua ..

hari ni nak crita sikit pasal makanan yg kami sempat makan masa p jalan2 kt kyoto ari tu ..






nmpk kek2 yg sgt menyelerakan kt atas tu ..?

nampak?

sedap kan ..

mestilakan, benda2 yg berkalori tinggi serta berlemak + kolesterol lg pastinya SEDAP!!


heheeh

tp kamii tak makan yg tu la .. sebijik gedebuk gitu mana larat nk habiskan ..
kami makan sorg sepotong ja ..

tp kan gambar lupa nk snap gara2 lapar sgt! ahahhaa .. so, amik gmbar kt display jela .. yg plastik2 tu .. heheh


lepas makan kek kami p kedai makan spegeti plak .. dh la lunch spegeti dah, dinner pun spegeti jugak .. huhuhuh bantai jela kan .. mana nk carik nasik goreng ayam kunyit kat jepun ni kan ..
meh tengok apa yg kami makan ...

sebelum ... (tak tau la nama apa tp simple ja-ada udg, kepah sikit n sayur)


selepas ..


utk tunjukkan bukan sy sorg ja yg lapaq, maka lihatlah jugak hasil selepas utk kak su (atas) dan kak na (bawah) ...

habes licin .....

alhamdulillah ..

terima kasih yg tak terhingga pada tukang cap duit! moga2 terus murah rezeki, boleh belanja lagi ..
ameen ....


2 comments:

fiezaradzi said...

chadik..ko punye blog nih eh.. ko x g muzium totoro ker? xde jumper pelaon jepun..?upload gambar.. teringin tul la nak g jepun nih..

srar said...

sy tak berjaya smpai ke muzium totoro tu la k.fieza..smpat pergi sikit ja jln2 jepun ni..limited time and budget la katakan..hehhe
pelakon jepun dan jumpa kt tv ja..hahahhh..bab nk jalan2 jepun tu okay ja..best! sila2, jgn malu2..