Saturday, July 24, 2010

tak berjaya!

salam semua,
saya dah buat ice-cream green tea tapi,
TIDAK SEDAP!
hahahahhaahah
memang tak sedap langsung bila gula dikurangkan sukatannya..
tak sesuai,
langsung tidak sedap..
kena cuba lagi ni,
tapi kena ikut sukatan betul-btul ni..
sementara nak tunggu semangat nak buat tu timbul,
terpaksa la beli yg haagen-dasz punya,
yg ni kompem sedap...

8)

5 comments:

Siti Nurfazilah said...

try again kak siti...gudluck;)

Mrs. Nurulazmi said...

hehehehe...aes kerim gerin T lagi tuh...oh...pes laksa mu akan diterbangkan oleh pos malaysia pada pagi esok..moga selamat tiba ke Jepun bumi doraemon..hehehehe

naba the mutant said...

gambaree...buat lagi...kna nak pi sana mkn nih....:)

afendi ariff said...

beli saper pun boleh...heh!

srar said...

ila: terima kasih 8)

vivi: terima kasihhhhhhhh tak sabar ni tunggu pes laksa itu..bihun dah siap beli dah bersiap sedia utk berkhidmat..hari2 dok cek peti pos degn penuh harapan!

k.na: hehehe, berangan ja nk makan tu..penat punya pasal, selera semua hilang sudah!

afendi: eh eh tak jugak..bukan semua orang mampu beli tau!