Tuesday, July 13, 2010

long lasting flowers

salam semua,

maaf dah lama menyepi,

sibuk sikit dengan aktiviti sosial,

hehhehh,

ni nak tunjuk sikit akitiviti bberapa minggu lepas,

aktiviti menguruskan poket di ikea,

tak cukup dengan pokok dalam pasu,

kali ni saya beli plak sticker bunga utk dilekatkan dalam rumah,

ha ambik kau! bunga segar bugar senantiasa depan mata,

senang, tak yah kena siram2 lg dah..

beli sekali ngan pelita ni..erkk pelita kah..?
 
tak kisah lah kan..janji i like!
barangan ke3 yg dibeli..~ini sebenarnya barang utama yg nak dibelinya..bukan cheese cake tu..tp bekas dulang pembakar kek tu..beli2 ja terus la try test guna pakai..oven tak dak lg kan, so unbaked cheese cake jela yg boleh dibuat pon..

akhir kata,

semoga bergembira!




8 comments:

naba the mutant said...

Wah! dh ada kad ahli ikea kah? hahaha!

KhaiRod said...

wah cunnya bunga n lampu tu..bunga nampak idupla.bak mai satu..hahaha

afendi ariff said...

pandai ye menguruskan wang?
heh!

srar said...

kna: tidak perlu kad2 ahli segala mcm ni..buat berat purse ja..hahahha

krod: memang nmpak hidup..syok betoi tengok..ala kt msiaa pon dah banyak dah sticker2 ni..murah2 plak tu..

afendi ariff: aah mmg sangat pandai! heheh, bijak2..

Siti Nurfazilah said...

waaahhh..dah stat menghias rumah sendiri nmpk..dulu hias kat dlm petsociety je..heheh;)

srar said...

ila: hahahah, petsociety tu bukan dulu sj..tp sekrg pon...hahaha kantoi!

Siti Nurfazilah said...

ooo..yeke..bagus2..b4 try bebetol kt umah..try dlm petsociety lu..klu nmpk ok br apply kat umah..haha;p

srar said...

ila: tula yg saya tengah apply lani..tp kalau tak berjaya apply kt umah sendri pon xpala, tak nyesal, dah puas dah bab menghias2 ni..hwhehh