Thursday, July 15, 2010

mari makan laksa

laksa versi sendiri2..

beria dressing tu..macam nk makan satu kg..
pakai mee udon aja..

susun2 segala macam aksesori

letak kuah ngan telur sebagai plengkap..

nampak sedap kan..

walaupun sebenarnya tak sedap..

huhuhuuh

banyk betoi bnda yg rasa kurang..

kurang kasih sayang mungkin..
hahhahahah

nak kena try lain kali la plak..

tapi bila entah lain kali tu..



12 comments:

naba the mutant said...

Bravo!!!!!!

Lihat lah dunia....Ila dah semakin rajin memasak....tak lama lg akan ada oven plak dan blog ini akan jd blog masakan kah? hahahaha!;)

seleralah nmpknya...nak buat jugaklah minggu depan....:)

afendi ariff said...

nak resepi ke?
heh!

srar said...

kna: hahah lihatlah dunia, ada org teringin makan laksa ni..

~klau la tokushima tu dekat, mau ja sy terjah rumah kna tu dan PAKSA kna buat laksa utk saya supaya saya tak perlu susah payah masak sendiri!

hahahaha!

srar said...

afendi ariff: resepi? takpala, kt internet dah ada bnyak..dah tau dah bahan utama msti daun kesom,bunga kantan dan segala mcm benda yg susah nk cari kt sini..huuhhuuh

srar said...

afendi ariff lg: errrkk kalau nak request laksa ja boleh? laksa yg dari laksa shack tu..nak yg laksa sarawak ya..sedappppp

Mrs. Nurulazmi said...

laksa sarawak? v ada byk pes untuk buat kuah laksa sarawak kar rumah nie. ada dlm 3 paket semua nya. nak ke? nanti v boleh terbangkan ke rumah mu di sana.bahan2 untuk buat laksa sarawak sonang nak dpt. yang penting, pes utk buat kuah kena ada, baru formula menjadi ;).

srar said...

vivi: weeeeeee bestnya dpt offer cenggini..nak sesangat..sedap laksa sarawak..suka3...betoi2 ke ni nk pos? terharunya..

Mrs. Nurulazmi said...

betoi..tak tipu punya. nak tak? kalu nak, bagi alamat kat v. nanti v poskan.kebetulan v tengah free memanjang skrg. =).

Siti Nurfazilah said...

kak siti..sy dah mkn laksa sarawak yg ori kat sarawak;)

srar said...

ila: tula, sy dh tengok gmbq awk di fb..jelessssss tau i! tak baik tau..

Siti Nurfazilah said...

hehehe..xpa..nnt kak siti p plak..seeeedaaaaapppp;)

srar said...

ila: saya dah p dah dulu..sekali..dan memanggggg sedap..awak ada beli pes laksa bwk balik tak? rugi tu kalau tak beli..