Tuesday, February 15, 2011

nabe sdn bhd

salam semua,

semangat nabe terus meledak lepas try masa new year party tu..
terus apa lagi, mesti la cuba sendiri..

uishhhh berkabus tu..jerebu ka apa tu?
waaaaaa ketam, udang, salmon, fish ball, sayur mayur, cendawan semua ada..
senang sungguh la masak nabe versi sdn bhd ni...tambah-tambah bila ada stok pati ikan bilis maggi..confirm habis satu periuk bedal sensorang..pastu siap makan dengan udon campur telur lagi...perghh terbaik la..

nampak pucat tak menarik-tertarik langsung kan?

sedap dimakan masa cuaca sejuk..kalau di Malaysia tu boleh la try masa hujan kan..hirup sup panas-panas..manis sayur lauk pauk semua sekali lengkap wei!


5 comments:

Qays said...

Pengakuan sebenar : saya sangat suka makanan begini. sekian terima kasih

srar said...

Pengakuan benar jugak: saya juga suka makanan campak2 begini.. Bosan2 tmbh perencah tomyam maka jadila tomyam. Campak nasi sekali, jadi bubuq tomyam....
Ok, kasih mu ku terima tanpa rasa was-was :)

DeLancrettLurpak said...

saya selalu gak buat ini macam.. tapi tak pakai udon la, pakai kuayteow, pastu letak segala balls and cakes yg ada, letak sayur sawi, fuhh!! sedappp!!!

Siti Nurfazilah said...

meriah sungguh nabe kak siti..nmpk cam ade ketam..waaa..lame xmkn ketam..murah ke kat sane ketam ni kak siti?:)

srar said...

DLL: sedap kan??? menu tat kala malas..campak2, makan..hehehe

ila: aah, saya main campak ja semua benda yg ada..mmg meriah la..murah tak murah la, tp boleh la 8)