Sunday, May 16, 2010

you will never know how high you can fly unless you spread your wing and fly!

ya semua,

saya nak bgtau ni. saya kat sini banyak kali dah hampir-hampir terbang. betul ni. banyak kali dah hampir-hampir flying without wings!

betul, tak tipu..

kat dalam kampus saya ada satu lorong tu, terletak di antara 2 bangunan yang besar dan tinggi. tiap kali lalu situ msti angin dia kuat semacam ja..kat sini memang angin kuat tapi bila lalu area tu mesti EXTRA kuat anginnya. jadi, banyak kali la hampir-hampir terbang..nasib baik ada beg berat sebagai pemberat..kalau tak, hrmm mesti dah terbang sendiri balik malaysia...hahahahah!

3 comments:

Hanybunny said...

hahhaa, maknanya kamoo sudah makin kurus dan ringan la tuh...

kalau dpt terbang ke malaysia macam tu jer, jimat duit flight ;)

naba the mutant said...

fly ila fly!

fiezaradzi said...

okla tu chadik.. leh balik msia free.. hehee