Saturday, December 26, 2009

bosan dah weiii

hehehh

tah papa tah tajuk n3 kali nih..

bosan tak la bosan sgt..

tp bosan jugak lar..

selama2 ni dok tunjuk gambr2 kt jepun je kan...

so, kali ni nak share gmbar2 yg diambik kt malaysia la..gambar2 lama ja..







 gambar-gambar ni dah lama dah..diambil sempena cuti-cuti ke pulau perhentian thn 2007..hehh 2007 tu..lama sgt dah kan.......patutnya dh kena simpan dlm koleksi klasik dah!


 tp tak kisah la kan..sy tetap nk share gambar2 ni jgak..sbbnya sgt cantikk (pd mata sy la kan ^_^')



bila tengok gambar ni, terasa sangat nyamannya..angin kuat bertiup ke muka bersama-sama dengan percikan air laut yg pastinya masin itu..perghhh best betul saat itu!


kalo ada peluang utk p lg ke perhentian tu mmg la sy takkan tolak..berbaloi sgt setiap sen yg dilaburkan..

sy mmg suka dgn sun, sand and sea....

(haish, asyik ingt nk bercuti ja ni! huh!!!! tolongggg)

5 comments:

fiezaradzi said...

chadik.. mmg cantik pun gambar2 tu..rasa cam nak pegi situ gak skg.. hehe..

srar said...

hehhe pergi la kfiza.best!! bg annur besar sikit okay la...tak pon kfiza n apis ja g pun ok gak..annur tinggal kt family teganu plak!...heheh

ibusinga said...

calit!!!!
kita pun suka sun, sea, sand

srar said...

yeeee ada geng! boleh la lepak sama2 main sand tepi sea di bawah terik sun nanti! =)

cik syue said...

cantiknya....subhanallahhh... teringin nak pergi pulau perhentian