Monday, October 18, 2010

a day to remember



salam semua,

bunga-bunga yag kt atas tu hadiah dari labmate, R**a-san..sampai2 ja di lab pd hari lahir yg ke teettt, terus ja tersenyum meleret sbb nmpk fresh flowers ni..ada juga bear cute dari H****a-san...terharu betul.tak terlintas langsung untuk dapat apa-apa..yela agak baru lg disni dan saya pun bukannya talkative gila2, baik sangat kan..??

lagipun, hari tu hati dan fikiran tengah berserabut dengan persediaan untuk present di journal club..huisshh mmg la kalau kena present journal, kalut jadinya, takut tak tercakap @ tetiba jd kosong bila tengah present..

sebelum balik plak dapat satu lagi hadiah yang saya memang sangat2 teringin nak..
nak tau apa?
jeng3
taken from here..(malas nak amik sendiri..heehhe)
yeah, it's an instant camera or can be called polaroid camera..it's so wonderful to be able to take and print photo at the same time..
hahahaha, it sounds pathetic but yes, i love it so much!

thank you van****a for this..i really appreciate your effort so much! now i know that you are a very good listener..

"_"



4 comments:

Fith said...

happy belated birthday!
moga happy2 selalu ya!

naba the mutant said...

hepi belated birthday! best nya dpt hadiah kamera.....jeles (^_~) amik gambaq byk2 no...

fiezaradzi said...

seronotnye dapat hadiah, esp kamera tu.. happy belated bday..

srar said...

kfith n kfiza: terima kasih~

kna: best la jugak dpt kamera..tp takleh selalu2 amik sbb mahai gak nk beli filem dia tu..hehehh