Saturday, June 12, 2010

ceri oh ceri

cherry

selama ni saya memang tak suka makan ceri..

sebabnya pengalaman makan jeruk yang kt atas kek tu, yang rasanya sangat pelik dan tak sedap membuatkan saya rasa ceri itu adalah sejenis buah yang tak sedap..

tapi,

tak sangka yang saya telah silap..

yaps, i was wrong...

totally wrong...

ceri yang saya telah makan ni sangat sedap, sweet ja...
mungkin sebab fresh kot..

kalo makan yang terus dari pokok mesti lagi sedap...

apapun, saya telah belajar sesuatu

~jangan takut untuk mencuba~

^-^


5 comments:

naba the mutant said...

oooppp...piring tu mcm familiar ja...hehehe!

naba the mutant said...

mmg sedap....k na sgt setuju...tapi ya Allah! harganya....cuma klu tak cuba kat sini, kat msia mana nak cari yg fresh kan....:)

srar said...

aah bab2 harga tu xyah crita la..hari tu beli pon dlm 4++ yen rasanya..sekali hadap ja licin..hehh
-terberani nk try ni sbb tengok gmbaq kshima kt fb tu..mcm sedap ja chery yg dia mkn di ladang tu..jeles~

~piring tu?hhhhee nak wat cam mn, kaler hijau jugak berkenan dihati~

DrSinga said...

sedap!!!!!
mahal sangat kat sini!!!!
yang kat atsa kek tu memang rasa pelik...
rasa obat!!!!
ptui!!!!
:)

srar said...

betoi3..rasa cm obat..heheh dr pon tak suka rasa obat ka? hari2 dok bg org obat..8)