Sunday, November 20, 2011

A place that i now call it home

It has been very long time since my last update. Simply lost passion for blogging for no concrete reason.








I took these photos today's morning along Tama River or Tamagawa located about 15 minutes from my house in Kawasaki City. Yes, you hear me well. I am no longer live in Meguro, Tokyo, but I am now a residence of Kanagawa Prefecture since the end of May, 2011.

I will do my best to keep this blog updated but i do not want to make any promise. Nevermind, probably no one truly care or looking forward for any update. I do not mind if no one interested to read my drivel story because what i know is that I am doing this for fun. Anyway, have a good day every one!






4 comments:

yang cantik said...

ahha...jauh dak kawasaki city ngan tokyo tu sedari ?? keke

pinjam ayat sat "Simply lost passion for f.booking for no concrete reason. " kuikui

fiezaradzi said...

selalu dtg, tgk tak update, so ingt still de prob dgn internet ke.. sibuk ke..

so, dah pindah le ni.. all d best..

jambatan tu mcam biasa tgk dlm drama.. hehe

srar said...

yang cantik: ni Qays aka the hijau ka? amboi cek, hidup penuh kontroversi sungguh aih..

hahhahah

rumah aku ni dekat dng sempadan. 10m ja kot jarak dr tokyo tu. hari2 berjln kaki p train station di tokyo.

srar said...

kfiza: selalu dtg ka? sori la ya tuan selalu takdak kt umah. seganla, ingtkan dah tak dak org baca lg dah blog ni..ingat nak lari ja dr dunia blog ni..hahaha

masa tu ada ja. tp nka cari idea menulis tu susah sikit. penat kot. lg pulak blogspot ni selalu buli saya, sikit2 hilang, sikit2 hilang..

jambatan tu mcm dlm cerita ultraman.. mmg standard jambatan jepun mcm tu ja kot.