Saturday, March 6, 2010

La

 
nak berkongsi-kongsi cerita pasal ni..
tapi belum ada 'mood' lagi ni...

tengah risau pasal rumah sewa 'di sana'

permohonan ke hostel yg agak dekat dah kena 'reject'

dapat yang jauh ja..

susah hati ni...

~ya Allah, aku pohon padamu permudahkan segala urusan hidup dan mati kami~



9 comments:

DrSinga said...

aminnnn...

srar said...

aminn..terima kasih 8)

naba the mutant said...

Jgn susah hati, kdg2 penat ja susah hati tp at the end semua pun OK. InsyaAllah, niat baik, Allah permudahkan...pi nak blajaq kan....:)

Kak Na dulu sblm pindah naik beskal 40minit dr asrama pi sekolah. Tiap2 hari. Turun 15kg dlm masa 3 bulan. Dh la tu, bulan posa campuq musim sejuk. Alhamdullilah, la ni dh dekat kan....

Siti Nurfazilah said...

semoga urusan kak siti dipermudahkan ..aminn =)

srar said...

terima kasih kna...tula habit risau tu susah sgt nak lepaskan..banyak sangat tunggul kayu kat dpan ni..penat nak melangkah..kadang2 tu terpikir jugak sama ada ini semua cabaran @ bad sign...
apapun, mesti kena belajaq terima kesusahan dulu kan..baru la nanti kita tau manisnya kesenangan tu..

srar said...

ilah: tq2 8)

naba the mutant said...

Hehehe! Jgn risau....:) ingt pesan ni...kalau nk dpt degree dulu pun kena exam, ni semua exam utk Ila dpt phd la...klu tuhan nak bg sesuatu, Dia akan uji dulu...cuma ujian berbeza2 mengikut kemampuan seseorg, dan Dia takkan bg ujian kalau kita tak mampu terima. Sabar dan tawakkal!

srar said...

kna..okeh2..ayat keramat itu..ya, saya percaya dan pasrah ja dgn apa yg berlaku..yg pnting buat yg terbaik yg termampu kita buat..terima kasih ya 8)

arip said...

go go chayoik....kem salam org jepung..